Drobilica, Drobilice-separacije, Fabo

Drobilica

Postrojenja za drobljenje i separaciju | Fabo

Drobilice su mašinski sistemi koji obavljaju drobljenje i separiranje kamena kako bi obradile kamenje i ruda. Ovi sistemi koji se koriste najčešće u kamenolomima, mogu da se isporuči kao mobilni/prenosni pogodno za svrhu.

Možete da dođete do najpouzdanijih rešenja u ovom sektoru kao rezultat vrhunskih inžinjerskih radova kompanije Fabo, za sisteme drobilice-separacije. Sa našim istraživačkim i razvojnim radovima, mi uvek proizvodimo najsavremenije tehnologije i služimo našim cenjenim kupcima sa našim stručnim osobljem.

Postrojenje za drobljenje

Od nas možete odmah dobiti podršku za posedovanje postrojenja za drobljenje. Sa vama smo sa dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji drobilica. Na osnovu politike kvaliteta, okupljamo najtačnije dizajne za naše cenjene kupce. Od naše kompanije možete kupiti stabilne ili mobilne sisteme za drobljenje po najpovoljnijim cenama.

Naše mašine napravljene od prvoklasnih materijala efikasno rade u teškim uslovima. Jedno od najvažnijih pitanja u postrojenjima za drobljenje i separaciju je tvrdoća kamenja koje treba drobiti.

Mobilna drobilica

Iako mobilna drobilica ima istu funkciju kao i stabilna postrojenja za drobljenje; To su objekti lako prenosivog dizajna. Sva oprema objekta je takođe dizajnirana u mobilnoj strukturi. Drobilice koje u mobilnim postrojenjima za drobljenje obavljaju funkciju drobljenja kamenja zovu se stoga mobilne drobilice.

S obzirom da su mobilne drobilice dizajnirane da budu izuzetno otporne na abrazije, udare i geografske uslove, ove mašine takođe imaju polovno tržište. Polovne mobilne drobilice mogu kompanijama pružiti značajne prednosti. Drobilice su podeljene na dve kao mobilne i stacionarne drobilice. Izbor postrojenja za drobljenje treba izvršiti u skladu sa prirodom posla koji treba obaviti, karakteristikama lokacije i trajanjem projekta.

Mobilne drobilice
Stacionarne drobilice
Stacionarne drobilice
Stabilne betonare
Mobilne betonare
Бетонный завод с типом конвейера
Kompaktne betonare
Postrojenje za mehaničku stabilizaciju
Rezervni delovi

Mobilno postrojenje za drobljenje

Mobilno postrojenje za drobljenje je mobilno postrojenje koje se koristi za drobljenje kamenja u agregat za proizvodnju peska potrebnog za beton potreban u građevinskoj industriji. Mobilne drobilice su objekti koji su uglavnom preferirani u kratkotrajnim projektima postrojenja za drobljenje, a sastoje se od velikih i moćnih radnih mašina koje se koriste za prenosno drobljenje kamena ili mlevenje velikog kamenja na manje komade.

Koje su prednosti mobilnog postrojenja za drobljenje?

 • Niski troškovi ugradnje
 • S obzirom da je jednostavan za transport, ne stvara velike troškove transporta.
 • Može se lako koristiti u drugom projektu na kraju posla
 • Čišćenje i održavanje su jednostavna i jeftina
 • Pogodno za sva radna mesta
 • Smanjuje troškove postrojenja kompanija koje posluju na kratko

Koje su cene drobilica?

Danas se beton koristi u svim objektima izgrađenim za život, transport ili urbanizaciju. Da bi se dobio beton, koji je najosnovniji materijal zgrada i konstrukcija, potrebne su velike količine agregata (mali kubni kameni komadi). Agregat dobijen drobljenjem velikih stena može se proizvesti u postrojenjima za drobljenje i separaciju kamena zvanim postrojenje za drobljenje.

Postrojenja za drobljenje su struktura koja se sastoji od velikih mašina u kojima se proizvodi betonski pesak potreban za upotrebu u različitim zadacima i sektorima. Cene postrojenja za drobljenje utvrđuju se prema različitim varijacijama. Najvažniji faktori koji određuju cenu postrojenja za drobljenje su sledeći;

 • Kapacitet postrojenja za drobljenje
 • Karakteristike postrojenja za drobljenje
 • Vrsta i količina proizvoda koji treba dobiti
 • Proizvođač postrojenja za drobljenje
 • Struktura postrojenja za drobljenje (mobilna ili stacionarna)
 • Oprema koja se koristi u postrojenju za drobljenje

Možete nas kontaktirati za mobilno ili stacionarno postrojenje za drobljenje koje odgovaraju vašim potrebama.

Mobilno postrojenje za drobljenje i separaciju tvrdog kamena

Gore smo spomenuli osnovne funkcije mobilnih postrojenja za drobljenje i separaciju tvrdog kamenja. Pa, ko može da kupi drobilice? Kome su pogodne postrojenja za drobljenje? Da odgovorimo na pitanja kao što su; Postrojenja za drobljenje i separaciju kamena mogu se kupiti na dva različita načina i pretvoriti u liniju poslovanja. Prvi od njih; kompanije kojima su potrebne srednje i visoke stope betona. Te kompanije su kompanije koje žele da dobiju agregat potreban za proizvodnju sopstvenog betona, umesto da zadovolje svoje gotove betonske potrebe od kompanija koje isporučuju beton. Ovu metodu, koja dugoročno donosi kompaniji visoku profitabilnost, trenutno koristi većina građevinskih kompanija.

Još jedno područje upotrebe postrojenja za drobljenje i separaciju kamena je proizvodnja peska i prodaja ovog proizvoda mestima kojima je to potrebno. Agregatna proizvodnja, koja je dobra i profitabilna investicija, je delatnost koja se može obavljati pomoću postrojenja za drobljenje. Najveća prednost ovog sektora je kontinuirani razvoj građevinskog sektora u svetu i porast ukupnih potreba u skladu s tim. Pored toga, postrojenje za drobljenje je objekat koji se nakon kupovine može bez problema koristiti dugi niz godina.

Betonare

Betonare su postrojenja koje mogu da nagomilaju materijale koji se koriste za nastajanje betona, da ih meša prema njihovoj količini i da proizvodi gotov beton. Sistem koji je programiran sa elektronskim kolima radi sa mehaničkom, hidrauličkom i pneumatskom opremom.

Betonara se u osnovi sastoji od sledećih komponenata: Sistem automatizacije, sistem sa transportnom trakom ili korpom, silosi za cement, cementni transporter (puž) i mešalica za beton. Postoje betonare koje služe u različite svrhe, kao stacionarna betonara, mobilna betonara i kompaktna betonara.

Stacionarne betonare su uglavnom poželjne za dugotrajnu upotrebu ili za velike projekte. S druge strane, mobilne betonare imaju prednost prevoza u različita područja. Kompaktni sistemi su idealni za projekte udaljene lokacije koji povećavaju troškove prevoza.

Kao jedan od lidera ispred mnogih kompanija osnovanih za zadovoljavanje potreba za gotovim betonom na nacionalnom nivou, Fabo je takođe u vrhu u proizvodnji i prodaji stacionarnih betonara. Možete nas da kontaktirate za posebna rešenja za vaš projekat ili potrebe.

FABO DROBILICE SEPARACIJE & BETONARE

Sa 18 godina znanja i iskustva, izvozimo drobilice, separacije, postrojenja za pranje i betonare u 85 zemlje.

  Zahvaljujući lako dostupnoj korisničkoj službi i službi za pomoć, nudimo brza rešenja koja stvaraju vrednost za potrebe naših kupaca. Popunite obrazac za kontakt i javićemo vam se!

  Fabo Kırma Eleme Tesisleri Beton Santralleri
  Hvala svim našim kupcima,
  koji su nas preferirali!
  Zašto mi?

  Svaki naš proizvod ima vrhunski kvalitet i standarde. Zahvaljujući širokom spektru proizvoda, naši kupci mogu odabrati proizvode koji odgovaraju njihovim potrebama.

  Rešenja

  Našim cenjenim kupcima nudimo brza i uspešna rešenja sa našim 18 godina iskustva u proizvodnji drobilice separacije i betonare.

  Proizvodnja

  Nastavljamo sa proizvodnim radovima postrojenja za drobljenje kamena i betonara, kako mobilnih tako i stacionarnih, u skladu sa CE standardima.

  Servis i podrška

  Naša Jedinica za servis i podršku, sa svojom strukturom pruža najbržu podršku potrebama naših kupaca širom sveta.

  Fabo sa svojim 18 godina iskustva u ovom sektoru, pruži najbolju uslužnu podršku svojim kupcima.
  Fabo Kırma Eleme Tesisleri Beton Santralleri
  Kompanija FABO

  Kao kompanija koja izvozi u 85 zemlje i raste granice sa svakim danom, proizvodimo 100% domaćih proizvoda.

  Menu