Despre noi

Fabo Global İmalat Pazarlama San. ve Ltd. Ști. este o companie finanțată 100% din Turcia, care continuă cu încredere în drumul său de a deveni o companie lideră în producția și furnizarea de centrale de zdrobire și cernere, centrale de beton și echipamente cu tehnologii de inginerie ridicate.

Înfiițat  în 2003, în Torbalı / Izmir, cu o suprafață deschisă de 6.000 m2 și o suprafață închisă de 4.000 m2, compania Fabo își exportă echipamentele în peste 30 de țări, a obținut succes la nivel mondial în ultimii ani devenit unul dintre cei mai fiabili parteneri de soluții din industrie și  câștigând impuls pe piață. În 2016, și-a mărit capacitatea pentru a oferi clienților săi cel mai bun serviciu mai rapid și de înaltă calitate și și-a construit cea de-a 3-a fabrică în zona industrială Izmir Yazibasi, 12.000 m2 închis 10.000 m2 suprafață deschisă și zona industrială Izmir Torbali, 18.000 m2 zonă închisă de 15.000 m² închisă, cu un total de facilități de producție de 65.000 m² acesta continuânduși serviciile fără întrerupere.

FABO, care este deschis cercetării inovatoare cu departamentul său de cercetare și dezvoltare, a făcut din aceasta o mândrie să furnizeze produse de înaltă calitate cu produse de încredere pentru a satisface nevoile clienților săi și să nu-și compromită responsabilitățile și calitatea în timp ce merge cu pași încrezători spre a deveni un brand mondial .

O mare parte din succesul și reputația excelentă a companiei Fabo a fost modelată de angajamentul nostru fără compromisuri de înaltă calitate, producție de top, fiabilitate și atenție personală la nevoile clienților noștri. Echipa noastră de profesioniști oferă o asigurare a serviciului 24/7 cu scopul de a face din fiecare interacțiune un far de satisfacție excepțională a clienților.

1-Primii pași în viața de afaceri

În 1994, mi-am început cariera ca ucenic deschis educației în atelierul de nivelare a strungului. Datorită educației pe care am primit-o de la maeștrii mei și a naturii mele ambițioase de a învăța, am obținut informații detaliate despre industria noastră și am învățat toate subtilitățile ei. Mi-am dus dezvoltarea personală la un nivel mai mare cu formarea mea de ucenicie de 5 ani și cu educația de masterat pe care am primit-o în perioada 1999-2000. După ce mi-am finalizat toată dexteritatea manuală și educația academică, am decis să-mi înființez propria unitate de producție cu sprijinul familiei și colegilor mei

2- FABO în primele sale zile

În 2003, am început să produc instalații de zdrobire-cernere a pietrei și centrale de beton în atelierul meu, cu un buget minim. Cu sprijinul colegilor mei, am devenit în scurt timp o companie care își are numele scris cu litere de aur în sector. Ne străduim întotdeauna să ne ducem compania și plantele pe care le-am produs cu un pas mai departe în cercetarea privind producția și dezvoltarea și lucrăm întotdeauna pentru a ne atinge obiectivul cu personalul nostru tânăr și dinamic de a deveni o companie internațională care conduce sectorul în producție a plantelor de zdrobire a pietrei, de sortare și a plantelor de beton.

3- Realizările și motivele noastre

Satisfacția clienților a fost cea mai mare sursă de mândrie pentru mașinile pe care le-am produs. Mândria de a fi martori la satisfacția clienților noștri ani după export ne dă putere și ne reînnoiește convingerea de a face următorul pas mai puternic și de a ne atinge obiectivele.

Credința noastră în atingerea a peste 2500 de exporturi în 100 de țări de pe 6 continente și considerarea acestui lucru ca fiind începutul drumului, și credința noastră într-o creștere continuă a calității producției, puterea și voința noastră de a lucra fără oprire este cel mai mare motiv și garanție a ceea ce am realizat până acum și succesul pe care îl vom obține în viitor.

4-FABO în viitor;

Cu servicii de clasă mondială, gama de produse în continuă creștere și personal expert, vom continua să ne creștem producția, crezând că dezvoltarea nu este sfârșitul creșterii, realizând obiectivele pe care ni le-am stabilit unul câte unul și lucrând în același  energie cu același efort fără întrerupere, vom respecta 100% principiul satisfacției clienților pe care l-am stabilit.

6 Continente 100 de țări

FABO, în 18 ani, pe piața mondială am devenit o companie lider în acest sector datorită cunoștințelor și experienței pe care le-am dobândit. Am ajuns la 100 de țări din 6 continente, pregătind facilități de calitate superioară într-un timp scurt și finalizând instalarea cu personalul nostru expert.

FABO se numără printre mărcile cunoscute cu numărul său mare de exporturi și facilități durabile care au ajutat la obținerea unor referințe puternice în întreaga lume. Lucrând pentru a oferi 100% satisfacția clienților, FABO a atins acest obiectiv și a devenit primul partener al soluției din industrie.

Ce producem

FABO;  Își servește clienții cu personalul său tânăr și dinamic, cu scopul de a fi liderul în sectorul plantelor de zdrobire, cernere și fabrici de beton prin dominarea tuturor regiunilor lumii.

Lista de producție a Fabo are o gamă largă de produse, este listată după cum urmează;

  • Instalații mobile de cernere și de cernere staționare; ușor de instalat și de operat.
  • Centrale mobile de beton și centrale staționare de beton: centrale de beton cu capacitate de producție de nivel înalt, proiectate pentru a produce beton de calitate maximă.
  • Instalații de betonare compacte: o instalație de betonare betonă care oferă utilizatorului un spațiu redus cu structura sa minimizată, timpul de asamblare rapid, caracteristica de transport ușor și poate atinge o capacitate mare de producție.
  • Instalație de stabilizare mecanică: este o instalație produsă pentru amestecarea materialelor uscate utilizate în construcția drumurilor.
  • Uzină mobilă de asfalt: este o uzină mobilă care prelucrează ansamblul asfaltic și îl pregătește pentru utilizare.
  • Uzină fixă ​​de asfalt: este o instalație fixă ​​care prelucrează ansamblul asfaltic și îl pregătește pentru utilizare.

Politica noastră de calitate

FABO;

Pentru a oferi condiții bune de muncă lucrătorilor noștri.

Să urmărească și să raporteze toți pașii de la etapa de cercetare și dezvoltare până la etapa de testare în producție, să fie deschis dezvoltării, luând în considerare rapoartele create.

Să urmărească îndeaproape tehnologia în curs de dezvoltare, să fie un pionier în dezvoltarea tehnologiei, să pregătească instrumentele utilizate în timpul producției și plantele pe care le produce cu cea mai recentă tehnologie.

Stabilirea de relații cu furnizorii, având grijă să se evite întreruperile în timpul aprovizionării cu materii prime și utilizarea materiilor prime de calitate A1.

Pentru a-și asigura clienții cu o acoperire largă de garanție și plante durabile.

Pentru a proiecta într-un utilaje ecologice în timpul utilizării plantei produse.

A fost determinată drept Politică de calitate.

Echipa de producție și cercetare și dezvoltare

Servim clienții noștri cu un total de 65.000 m² linie de producție, 245 specialiști în producție, 55 personal administrativ, un total de 300 personal și trei fabrici, FABO-1 FABO-2 FABO-3.

Cu zona noastră largă de lucru și personalul expert, lucrăm activ 24/7 pentru a oferi clienților noștri facilități de cea mai înaltă calitate într-un timp scurt și pentru a servi în 6 continente și 100 de țări.

FABO consideră că calitatea producției va crește în același ritm cu dezvoltarea liniei de producție și oferă colegilor săi un mediu de lucru de înaltă securitate, spațios, curat și dotat cu tehnologie de ultimă generație.

Meniu