O NAMA

Kompanija FABO, poduzeće je sa 100% turskog kapitala koje napreduje na putu da postane vodeća kompanija u proizvodnji i snabdevanju drobilica-separacija, betonara i njihovih oprema sa visokim inžinjerskim tehnologijama.

Od svog skromnog početka 2003. godine u Torbalı / Izmiru sa 6.000 m2 otvorene i 4.000 m2 zatvorene površine, kompanija FABO sa izvozima u više od 100 zemalja, postigla je svetski uspeh poslednjih godina i postala jedan od najpouzdanijih partnera dobivanjem zamaha na tržištu. 2016. godine povećala je svoj kapacitet kako bi brže i kvalitetnije pružio najbolju uslugu svojim kupcima i izgradio svoju treću fabriku u zatvorenom prostoru od 12.000 m2 otvorenom 10.000 m2 u industrijskoj zoni Izmir Yazıbaşı i u industrijskoj zoni Izmir Torbalı u zatvorenom prostoru od 18.000m² otvorenom i 15.000m² nastavlja svoje usluge neprekidno sa ukupno 65.000m² proizvodnih pogona.

Kompanija Fabo koja ima svoje radove istraživanja i razvoja (IR), uvek je otvorena za inovaciju i istraživanje, stvorila je ponosnu tradiciju za snabdevanje visokokvalitetnih i pouzdanih proizvoda koji zadovoljavaju potrebe kupaca i nikada ne kompromituje svoju odgovornost i kvalitet dok napreduje samouvjerenim koracima ka postajanju svetskim brendom. Veliki deo uspeha i odlične reputacije kompanije Fabo, oblikovali smo beskompromisnom posvećenošću, visokom kvalitetom, vrhunskom proizvodnjem, pouzdanošću i pažnjom prema potrebama naših kupaca. Naš profesionalni tim pruža servis 24/7 sa ciljem da svaka interakcija postane simbol izuzetnog zadovoljstva kupaca.

1-Prvi koraci ka poslovnom životu

Počeo sam svoju karijeru kao šegrt koji je otvoren za učenje u radionici struga 1994. godine. Zahvaljujući obrazovanju koje sam stekao od majstora i mojoj ambiciji da učim, dobio sam detaljne informacije o našoj industriji i naučio sve njene detalje. Lični razvoj sam podigao na dobar nivo sa petogodišnjom obukom za naučnike i obukom za master pripravnike koju sam prošla između 1999. i 2000. godine. Nakon što sam završio svu ručnu spretnost i akademsko obrazovanje, odlučio sam da osnujem sopstveni proizvodni pogon uz podršku porodice i kolega.

2-FABO u prvim danima

2003 sam počeo proizvoditi drobilice-separacije i betonare u vlastitoj radionici sa minimalnim budžetom. Uz podršku mojih kolega, za kratko vreme postali smo kompanija čija je ime u sektoru ispisano zlatnim slovima. Uvek nastojimo da našu kompaniju i objekte koje smo proizveli, napravimo korak dalje u istraživanju, proizvodnji i razvoju, i radimo na tome da sa našim mladim i dinamičnim osobljem postignemo cilj da postanemo međunarodna kompanija koja vodi sektor u proizvodnji drobilice-separacije i betonare.

3- Naša dostignuća i razlozi

Zadovoljstvo kupaca bio je naš najveći ponos u objektima koje smo proizveli. Ponos što smo svedoci zadovoljstva naših kupaca godinama nakon izvoza daje nam snagu i obnavlja naše uverenje da učinimo sledeći korak jačim i postignemo svoje ciljeve.

Naše uverenje da dostižemo 2500+ izvoza u 100 zemalja na 6 kontinenata i da ovo vidimo kao početak puta, i naša vera u beskrajno povećanje kvaliteta proizvodnje, naša sposobnost da radimo bez prestanka najveći je razlog i garancija onoga što imamo do sada postignutim i uspehom koji ćemo postići u budućnosti.

4-Gelecekte FABO;

Dünya standartlarında hizmet, sürekli artan ürün yelpazesi ve uzman kadrosu ile belirlediği hedefleri birer birer gerçekleştirip gelişmenin büyümenin sonu olmadığına inanarak aynı enerjide aynı gayrette sekteye uğramadan çalışıp belirlediğimiz %100 müşteri memnuniyeti ilkesinden ayrılmadan üretimlerimize devam edeceğiz.

6 Kontinenata 100 Zemalja

FABO, vodeća kompanija u ovom sektoru sa svojim znanjem i iskustvom, za kratko vreme zauzela je svoje mesto na svetskom tržištu, poput 18 godina, stigla u 100 zemalja na 6 kontinenata, pripremila svoje objekte vrhunskog kvaliteta u kratkom roku i završila instalaciju sa njegovom stručnom osobljem.

FABO, koji je među poznatim brendovima zahvaljujući svom broju izvoza i izdržljivim objektima, stekao je snažne reference u celom svetu. Radeći na tome da obezbedi 100% zadovoljstvo kupaca, FABO je postigao ovaj cilj i postao partner rešenja broj jedan u industriji.

Šta proizvodimo

FABO; Svojim mladim i dinamičnim osobljem opslužuje svoje klijente, sa ciljem da bude lider u sektoru drobljenja kamena, separacije i betonare da dominira u svim regionima sveta.

Lista proizvodnje FABO-a, koja je vodeća kompanija u sektoru sa širokim asortimanom proizvoda, navedena je na sledeći način;

  • Mobilne drobilice-separacije i Stacionarne drobilice-separacije: Postrojenja za drobljenje i separacije koje se lako instaliraju i koriste.
  • Mobilne betonare i Stacionarne betonare: Betonske fabrike sa visokim proizvodnim mogućnostima, dizajnirane za proizvodnju betona maksimalnog kvaliteta.
  • Kompaktne betonare: Fabrika za doziranje betona koja nudi nisku potrošnju prostora svojim korisnicima sa svojom normalno smanjenom strukturom, brzim vremenom montaže, lakim transportom i visokim proizvodnim kapacitetom koji može doseći.
  • Mehaničke baze: To je postrojenje proizvedeno za mešanje suvog materijala koji se koristi u izgradnji puteva.
  • Mobilne asfaltne baze: To je mobilno postrojenje koje obrađuje asfaltni agregat i čini ga spremnim za upotrebu.
  • Stacionarne asfaltne baze: To je fiksno postrojenje koje obrađuje asfaltni agregat i čini ga spremnim za upotrebu.

Naša politika kvaliteta

Kod FABO-a;

kolegama nuditi dobre uslove za rad,

pratiti i prijaviti sve korake od faze istraživanja i razvoja do faze ispitivanja u proizvodnji, biti otvoren za razvoj uzimajući u obzir stvorene izveštaje,

pažljivo pratiti tehnologiju razvoja, biti pionir u razvoju tehnologije, pripremiti alate koji se koriste tokom proizvodnje i objekte koje proizvodi sa najnovijom tehnologijom,

uspostaviti odnose sa dobavljačima i voditi računa o izbegavanju bilo kakvih smetnji tokom snabdevanja sirovinama i koristiti sirovine kvaliteta A1,

da bi svojim klijentima obezbedio široko garantno pokriće i izdržljive objekte,

dizajnirati na ekološki prihvatljiv način tokom korišćenja proizvedenih objekata,

Utvrđeno je kao Politika kvaliteta.

Tim za proizvodnju i istraživanje i razvoj

Našim klijentima opslužujemo ukupno 65.000 m² proizvodne linije, 245 proizvodnih stručnjaka, 55 administrativnog osoblja, ukupno 300 zaposlenih i tri fabrike koje se zovu FABO-1, FABO-2 i FABO-3.

Aktivno radimo 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, kako bismo našim klijentima u kratkom vremenu isporučili najkvalitetnije objekte, sa našim širokim radnim prostorom i stručnim osobljem, i kako bismo poslužili na 6 kontinenata i 100 zemalja.

Verujući da će se kvalitet proizvodnje povećavati istim tempom sa razvojem proizvodne linije, FABO nudi svojim kolegama radno okruženje sa visokom zaštitom na radu, prostrano, čisto i opremljeno najnovijom tehnologijom.

Menu